Horren

Op zoek naar een inzet hor of plissé hordeur…
Een specialist krijgt haar hor en plissé hordeur via een groothandelaar en is die dé horrenspecialist voor de particuliere en zakelijke markt in geheel Nederland.

Als dé horrenspecialist weten ze als geen ander welke oplossingen er op het gebied van insectenwering gewenst zijn.

Ze hebben met de import van de toonaangevende Liberaid deurrolhor een troef in handen. Deze in Canada ontwikkelde rolhor is door het gepatenteerde slide-control systeem uniek in zijn soort. Door de slide-control kan de rolhor zonder sluitmagneet, pen sluiting of clip, geplaatst worden. Dit vergroot het bedieningsgemak, zodat het van jong tot oud eenvoudig te gebruiken is.

Hiernaast een foto van een plissé hordeur in een schuifpui.
De populaire plissé deurhor is door de eenvoudige montage, probleemloze werking en het fraaie als ‘waaier’ gevouwen gaas, en één van de best verkopende oplossingen voor insectenwering bij deuren en schuifpuien. Maar ook rolluiken. De plissé is bij grote openingen hét product bij uitstek, openingen tot 3200 x 2600mm (bxh) kunnen moeiteloos voorzien worden van de plissé hordeur.

De producten worden gefabriceerd vanuit een modern uitgeruste productiehal welke gebruikt wordt voor de productie van inzethorren, voorzethorren, rolhorren voor ramen en de Liberaid rolhordeuren. Deze kan een zonwering specialist in de meest gebruikte standaard kleuren zeer snel leveren. Indien een afwijkende kleur gewenst is, werken ze samen met een vaste spuiterij, hierdoor kunnen ze snel en vakkundig elke gewenste kleur leveren.