Voordeur

Uw deur is het visitekaartje van Uw woning…
Huisdeuren zijn maatwerk uit hoogwaardig kunststof kozijnen van het Duitse K├Âmmerling profiel. Deze kunststof deuren passen harmonisch in het uiterlijk van uw huis, hetzij zakelijk en gedistingeerd, dan wel royaal en representatief, hetzij modern dan wel rustiek. Vorm, kleur en houtnerf laten bijna geen wens onvervuld.

Mogelijkheden qua kleur…
Naast creme en wit als tijdloze standaardkleuren zijn er kozijnen in diverse kleuren en houtnerf leverbaar. Ook voor wat betreft de uitvoering van het kozijn zijn er ruime mogelijkheden. Zit uw huisdeur er niet bij dan kunnen we deze in de meest gevallen voor u samenstellen. Uw kunststof voordeur niet van hout te onderscheiden en ook nog eens tochtvrij en inbraakvertragend!

Het verschil in kwaliteit…
Het grote voordeel van de Duitse kunststof deuren t.o.v. veel andere deur vullingen, is dat als er een ruitje kapot gaat u niet direct Uw kostbare deur vulling hoeft te vervangen maar slecht alleen het ruitje. Dit bespaart U veel geld.

Uw voordeur en de technische kant hiervan…
De Duitse kunststof huisdeuren zijn geheel voorzien van metalen verstevigingen. Door gebruik te maken van metalen hoekverbindingen wordt een zeer hoge mate van stijfheid bereikt. Ook voorkomt dit het krom- of scheeftrekken. Alle metalen onderdelen zijn vol verzinkt en hierdoor in hoge mate roestvrij.

De onbegrenste mogelijkheden…
Zit uw huis-deur er niet bij dan kunnen we deze in de meest gevallen voor u samenstellen. Uw kunststof voordeur niet van hout te onderscheiden en ook nog eens tochtvrij en inbraakvertragend!

Inbraak preventie en veiligheid…
Alle Duitse kunststof voordeuren zijn net als al kozijnen, schuurdeuren, balkondeuren, tuindeuren en keukendeuren van K-vision voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Werking kromtrekken en stevigheid…
Deze kunststof huisdeuren zijn geheel voorzien van metalen verstevigingen. Door gebruik te maken van metalen hoekverbindingen wordt een zeer hoge mate van stijfheid bereikt. Ook voorkomt dit het krom- of scheeftrekken. Alle metalen onderdelen zijn vol verzinkt en hierdoor in hoge mate roestvrij. Uw kunststof voordeur niet van hout te onderscheiden en ook nog eens tochtvrij en inbraakvertragend!