Kunststof deuren

Of het nu gaat om kunststof buitendeuren voor in de keuken schuur balkon of woonkamer…

Onder het klassieke en moderne uiterlijk van de Duitse Kömmerling profielen onder de naam K-vision kunststof kozijnen profielen, gebruikt voor kozijnen en buitendeuren, schuilt een minstens zo belangrijk innerlijk. Dankzij de kwalitatief hoogwaardige constructie, met een 5 kamersysteem en stalen versterkingen in zowel de kozijnen en deuren als ook de vleugels of draaikiep delen, zijn de K-vision profielen in iedere toepassing bijzonder duurzaam, vormvast en onwrikbaar.

Dankzij de kwalitatief hoogwaardige constructie, met een 5 kamersysteem en stalen versterkingen in zowel de kozijnen als ook de vleugels of draaikiep delen, zijn de K-vision kozijnen gemaakt uit de Duitse Kömmerling profielen in iedere toepassing bijzonder duurzaam, vormvast en onwrikbaar.

Met name ook omdat vele zaken al standaard in de prijs zitten zoals, hr++ glas, Politie Keurmerk Veilig Wonen in combinatie met standaard SKG®2**  een opvallend degelijk hang- en sluitwerk. Het assortiment deuren bestaat uit naar buiten draaiende deuren, naar binnen draaiende buitendeuren, schuifdeuren, draaikiepdeuren, tuindeuren, balkondeuren, schuurdeuren binnendeuren en natuurlijk een enorm aanbod van voordeuren. Ditzelfde geldt ook voor de ramen, van draaikiepramen, valramen, uitzetramen, naar buiten draaiende ramen en vaste ramen.

Weg tocht en weg kou dankzij de unieke samenstelling van de deuren
De Duitse Inoutic kunststof kozijnen en de Duitse Kömmerling K-vision kunststof kozijnen zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige rubberafdichtingen. Bovendien zorgt de constructie voor een optimale sluiting, zodat ramen en deuren altijd hermetisch tochtvrij en lekkage vrij sluiten. De profielen en dichtingen zijn perfect op mekaar afgestemd in klassieke of moderne, rustieke of elegante, in strakke of meer gezellige stijl.

Nog meer energiebesparing en minder geluidsoverlast…
Deze combinatie van factoren levert een hoge isolatiewaarde op, waarvan U in meerdere opzichten de vruchten plukt: U heeft geen last van lekkage of tocht, U bespaart behoorlijk op uw stookkosten en hinderlijke geluiden van buiten dringen niet of nauwelijks door naar binnen.

Past mijn nieuwe deur qua uitstraling in elke huis…
Onder het klassieke en moderne uiterlijk van de Duitse Kömmerling K-vision kunststof voordeuren schuilt een minstens zo belangrijk innerlijk. Duitse kunststof buitendeuren zijn van Kömmerling K-vision kunststof kozijnen en voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.