Thyssen Inoutic Kozijnen

Bouwmaterialen voor een woning dienen mooi en duurzaam te zijn. Dat geldt in het bijzonder voor de kunststof kozijnen want ze hebben zowel naar binnen als naar buiten toe een belangrijke functie.Ze bepalen mede het uiterlijk van het huis, ze dragen bij tot een fors zuiniger energieverbruik t.o.v. enkelglas, en ze houden circa 35 decibel geluid tegen. Dus het is absoluut de moeite waard om op kwaliteit te letten, en met name de hoogwaardige kwaliteit en degelijkheid van de kunststof kozijnen van Thyssen Inoutic want de kwaliteit van de kozijnen bepaalt de uitstraling en meerwaarde van uw woning.

De kunststof kozijnen van Thyssen Inoutic zijn een garantie voor kwaliteit. De technisch hoogwaardige profielen van Thyssen Inoutic, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De hoogwaardige kunststof kozijnen van Thyssen Inoutic passen even goed bij moderne nieuwbouw als bij oude gebouwen die onder de monumentenzorg vallen. Ze worden in een eengezinswoning net zo gewaardeerd als bij grote industriële objecten. Vraag hier uw gratis en vrijblijvende kozijnoffertes van uw Nederlandse kunststof kozijnenleverancier aan.

Inoutic Venstersysteem NL 71 Elite
Dit systeem is gebaseerd op het profielsysteem Elite met 5- kamer technologie geeft het systeem NL 71 een bijzonder smalle optische indruk bij een optimale warmte isolatie. De zeer moderne techniek en het brede kleurenspectrum bieden veelsoortige mogelijkheden om uw ideeën vorm te geven.

De venster- en deurprofielen kunnen door een beproefd lasprocedé harmonisch met elkaar verbonden worden tot ieders gewenste kozijnvorm. Zo garandeert Engineering Creativity een individuele architectuur met de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Het onderscheidend vermogen van Inoutic kozijnen
– Bescherming tegen inbraak; glaslatten a/d binnenzijde met een 2 voets rastering en uitbreidingsmogelijkheden met speciale beslagen en veiligheidsglas geven de beste bescherming. Vraag hier uw gratis kunststof kozijnoffertes aan.
– Geluidswerend; als optie inbouw van bijzonder effectieve soorten geluidswerend glas voor nog meer rust en behaaglijkheid.
– Onderhoudsarm; geen vuilafzetting en gemakkelijk schoonmaken door gladde oppervlaktes en schuine zijden van 45 graden waarvan het regenwater afloopt kortom Inoutic kozijnen zijn nagenoeg onderhoudsarm.
– Bestendig tegen weersinvloeden; Inoutic garandeert een uitstekende dichtheid tegen wind en slagregen en aldus een lange levensduur.
– Sterk warmte isolerend; het systeem NL heeft op basis van zijn beproefde 5 kamer techniek, kozijnverbindingen en inbouwdiepte goede isolerende waarden. Vraag hier uw gratis en vrijblijvende kunststof kozijnoffertes aan.
– Elegant design; het slanke en elegante profiel is uitermate geschikt voor gebruik in nieuwbouw en oudere woningen.
– Kleur- en vormkeuze; diverse standaardkleuren en speciale kleuren met en zonder houtnerf bieden u voor iedere  gevel een passende uitstraling.
– Licht- en kleurechtheid; de kleuren en decors overtuigen door hun grote duurzaamheid.
– Inoutic IC Plus – Inoutic Eco Plus en Inoutic Design Plus Inoutic IC Plus – Inoutic Eco Plus en Inoutic Design Plus

SKG®
Er zijn qua veiligheidsklasse drie klassen; één tot en met drie sterren. Het aantal sterren geeft een bepaalde mate van de inbraak vertraging weer en staat altijd vermeld op het product in het SKG®-logo. Bij dit logo moet tevens een registratiemerkje staan: een cirkeltje met een R erin. Klik hier voor gratis en vrijblijvende kozijnoffertes van uw Nederlandse kunststof kozijnen leverancier.

SKG®* Standaard inbraakwerend product met 3 minuten vertraging, hierbij moet het hang -en sluitwerk van deuren en ramen van uw woning minimaal 3 minuten stand houden tegen de inbreker met eenvoudig gereedschap (schroevendraaiers, breekijzer, boormachine enz.). Buiten de SKG®* meerpuntssluiting dienen deze sloten altijd in combinatie met andere sloten SKG* toegepast worden.

SKG®** Zwaar inbraakwerend product zorgt voor tenminste 5 minuten vertraging, dus moet het hang- en sluitwerk van deuren en ramen van uw woning minimaal 5 minuten stand houden tegen de inbreker met een uitgebreider gereedschap set. Een SKG®** meerpuntssluiting is zelfs zelfstandig in staat om een deur vijf minuten inbraakwerend te maken. Twee SKG®** sloten zijn eveneens in staat om een deur vijf minuten inbraak werend te maken. Buiten de SKG®** meerpuntssluiting dienen deze sloten altijd in combinatie met andere sloten SKG** toegepast worden.

SKG®*** Extra zwaar inbraakwerend product zorgt voor tenminste 10 minuten vertraging, dus moet het hang- en sluitwerk van deuren en ramen van uw woning minimaal 10 minuten stand houden tegen de inbreker met een uitgebreider en zwaarder gereedschap.

Hierbij geldt wel dat niet alleen bijv. het slot, de cilinder en de scharnieren van extra zware kwaliteit zijn. De deur en het kozijn moet ook meer dan voldoende weerstand bieden. Buiten de SKG®*** meerpuntssluiting dienen deze sloten altijd in combinatie met andere sloten SKG*** toegepast worden.

Door de gewijzigde norm NEN 5089 zijn bestaande SKG gecertificeerde producten opnieuw geclassificeerd. De nieuwe sterrenclassificatie is per 1 maart 2010 ingegaan. Klik hier voor gratis en vrijblijvende kozijnoffertes van uw Nederlandse kunststof kozijnen leverancier.