Kunststof kozijnen kopen?

Onderhoudsarme kunststof kozijnen…
Heerlijk…een minimum aan onderhoud dankzij hoogwaardige Duitse kunststof kozijnen van Kömmerling, de K-vision lijn Inoutic kunststof kozijnen en de Aluplast kunststof kozijnen.

In ons grillige klimaat in Nederland staan kunststof kozijnen bloot aan allerlei extreme weersinvloeden. Voor het Duitse kunststof kozijn van Kömmerling en hun K-vision lijn en de Duitse kozijnen van Inoutic gebruikt voor kunststof kozijnen is dat geen enkel probleem. Want de Duitse kunststof Kömmerling profielen en de Inoutic profielen gebruikt voor de kozijnen zijn bestand tegen weer en wind, jaar in jaar uit. Kostbare en tijdrovende schuur- en schildersbeurten behoren tot het verleden. Af en toe eenvoudig schoonmaken en uw kunststof kozijnen blijven eruit zien als of ze gisteren geplaatst zijn.

Bereken maar eens wat uw verborgen kosten jaarlijks zijn voor het reserveren van het onderhouden van uw oude houten kozijnen, sterker nog, met kunststof kozijnen kopen bespaart u jaarlijks honderden euro’s. Meer over het kopen van kunststof kozijnen.

De kozijnen hebben standaard van Politie Keurmerk Veilig Wonen…
Inbraken, helaas is het dagelijks aan de orde: schuifpuien, deuren en kozijnen moeten berekend zijn op het weren van ongenode gasten. Met het oog daarop bieden ze standaard voorzien zijn van het politie keurmerk ‘veilig wonen’ een extra gevoel van zekerheid. Mede dankzij de rondom zware stalen versterking in de profielconstructies (kozijn en draaidelen) wordt hiermee de allerhoogste mate van inbraakwerendheid gerealiseerd.

Altijd SKG®
Er zijn qua veiligheidsklasse drie klassen; één tot en met drie sterren. Het aantal sterren geeft een bepaalde mate van de inbraak vertraging weer en staat altijd vermeld op het product in het SKG®-logo. Bij dit logo moet tevens een registratiemerkje staan: een cirkeltje met een R er in.

SKG®* Standaard inbraakwerend product met 3 minuten vertraging, hierbij moet het hang -en sluitwerk van deuren en ramen van uw woning minimaal 3 minuten stand houden tegen de inbreker met eenvoudig gereedschap (schroevendraaiers, breekijzer, boormachine enz.). Buiten de SKG®* meerpuntssluiting dienen deze sloten altijd in combinatie met andere sloten SKG* toegepast worden.

SKG®** Zwaar inbraakwerend product zorgt voor tenminste 5 minuten vertraging, dus moet het hang- en sluitwerk van deuren en ramen van uw woning minimaal 5 minuten stand houden tegen de inbreker met een uitgebreider gereedschap set. Een SKG®** meerpuntssluiting is zelfs zelfstandig in staat om een deur vijf minuten inbraakwerend te maken. Twee SKG®** sloten zijn eveneens in staat om een deur vijf minuten inbraak werend te maken. Buiten de SKG®** meerpuntssluiting dienen deze sloten altijd in combinatie met andere sloten SKG** toegepast worden.

SKG®*** Extra zwaar inbraakwerend product zorgt voor tenminste 10 minuten vertraging, dus moet het hang- en sluitwerk van deuren en ramen van uw woning minimaal 10 minuten stand houden tegen de inbreker met een uitgebreider en zwaarder gereedschap.
Hierbij geldt wel dat niet alleen bijv. het slot, de cilinder en de scharnieren van extra zware kwaliteit zijn. De deur en het kozijn moet ook meer dan voldoende weerstand bieden. Buiten de SKG®*** meerpuntssluiting dienen deze sloten altijd in combinatie met andere sloten SKG*** toegepast worden.

Door de gewijzigde norm NEN 5089 zijn bestaande SKG gecertificeerde producten opnieuw geclassificeerd. De nieuwe sterrenclassificatie is per 1 maart 2010 ingegaan.